Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN’DA SANAT SOKAĞI AYDINLANDI

CEYHAN’DA SANAT SOKAĞI AYDINLANDI

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, vatandaşlar tarafından boyanarak Sanat Sokağı adını verdikleri Elçi Bey Parkı'nı aydınlattı.

CEYHAN’DA SANAT SOKAGI AYDINLANDI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, vatandaslar tarafindan boyanarak Sanat Sokagi adini verdikleri Elçi Bey Parki'ni aydinlatti.

 

Ceyhan’da vatandaslarin halk hareketi olarak sosyal medyadan baslattigi kampanya ile boyayarak Sanat Sokagi adini verdikleri Elçibey Parki isik sistemleri ile aydinlatildi. Ailelerin karanlik oldugu için gezmekten muzdarip oldugu alani Ceyhan’a yakisir hale getirdiklerini dile getiren Baskan Aydar, siyasi parti ayrimi yapmaksin tüm hemsehrilerinin  istek ve taleplerini yerine getirdiklerini vurguladi.

 

BASKAN AYDAR, “HIZMET GÖMLEGIMI GIYDIM”

Elçibey Parki'nda yapilan çalismalari vatandaslarla beraber inceleyerek sohbet eden Baskan Aydar, “Ceyhan Tüketici Haklari Sayfalarinin yöneticileri Gönül Yavuz , Mahmut Yavuz hocam ve halkimiz ile birlikte Sanat Sokaginda bulustuk. Hemsehrilerimizin baslatmis oldugu projeye biz de katkida bulunarak Ceyhan Sanat Sokagini isiklandiriyoruz. Gencinden, yaslisindan, kadinindan erkeginden ve çocuklarla birlikte  hepimiz burada emek verdigimiz Sanat Sokagina Ceyhan Belediyesi olarak isiklandirmasini yaptik. Artik Ceyhan'da karanlik bir yer kalmayacak. Burasi Ceyhanlilarin diledigi gibi vakit geçirebilecegi, ailesi ile sohbet edebilecegi, kadinlarin ve gençlerin ilgi gösterecegi bir park haline dönüstü. Ilk günden beri dedigimiz gibi Ceyhan halkimizla Ceyhan'i birlikte yönetmeye devam ediyoruz. 31 Marttan sonra ben hizmet gömlegimi giydim, herkesin baskaniyim ve her vatandasimin talebi benim için degerlidir.” dedi.

 

AYDAR, “BU BIR HALK HAREKETIDIR”

Ceyhan’i hemsehrileri ile birlikte yönetecegine özellikle vurgu yapan Baskan Aydar, “Kisa zamanda güzel isler yaptik, ve de daha güzel seyleri Ceyhan halkiyla birlikte yapacagiz. Burada bir belediye var ama borçlu bir belediye. Burada bir Ceyhan var ama yillar boyunca ihmal edilmis, hor görülmüs ve de hizmet yapilmamis. Bu Ceyhan'i Ceyhan Belediyesi olarak tek basimiza düzeltemeyiz. Ceyhan'i Ceyhanli halkimizin yardimlariyla  güzellestirebiliriz. Bu kalabalik birlik ve beraberligimizin güzel örnegi olan halk hareketidir, Ceyhan'in dayanismasidir. Ceyhan'a kim yardimda bulunursa, kim tas üstüne tas koyarsa biz onun yaninda olmaya devam edecegiz.” ifadelerini kullandi

 

Etkinlige katilan vatandaslar, “Sosyal medya üzerinde birlik olarak bu parki boyayarak güzel bir yer yapmaya karar verdik. Sanat Sokagimiza Belediye Baskanimiz Kadir Aydar gerek maddi, gerek manevi destek çikti. El birligiyle daha güzel seyler yapacagiz. Her zaman yanimizda oldugu ve bizlere gösterdigi ilgi için Belediye Baskanimiza ayrica tesekkür ediyoruz.” dediler.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli